[ros-bugs] [Bug 2450] New: ReactOS 0.3.3RC : Network doesn't work

ReactOS.Bugzilla at www.reactos.org ReactOS.Bugzilla at www.reactos.org
Sun Jul 22 14:30:20 CEST 2007


           Summary: ReactOS 0.3.3RC : Network doesn't work
           Product: ReactOS
           Version: TRUNK
          Platform: x86 Hardware
        OS/Version: ReactOS
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: Networking
        AssignedTo: ros-bugs at reactos.org
        ReportedBy: framaman at modulonet.fr
         QAContact: ros-bugs at reactos.org


I have installed ReactOS 0.3.3RC on real hardware : Motherboard MSI K8mm-v ,
CPU AMD Sempron 2600+, Ram 768 Mb DDR, Graphic Card Via Unichrome, Network Card
D-link  De-528ct(with Realtek 8029 chipset).I access to the internet through a
local gateway.

After boot, when I type IPCONFIG, I get the message "media disconnected"

I can enter a static IP address( and the subnet mask, the gateway and the DNS.

Then when I type IPCONFIG /ALL, I can see the addresses I have given to the
system, and the right MAC address of my Network Card. But when I try to ping
the  gateway, I get only "request timed out". I tried only with Downloader : it
doesn' t work. I have tested this network Card with other O.S. : I'm sure it
works. And with ReactOS 0.3.0 and 0.3.1, it works.

Thank you for your help

Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug, or are watching the QA contact.
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

More information about the Ros-bugs mailing list