Можете ли да ми обясните какви са разликите между ReactOS и Windows.Защо е по-сигурен щом е базиран на Windows за който не е тайна че прозира нявсякъде от дупки в сигурността...
ReactOS не се базира по принцип на Windows, а то е опит за копиране на Windows системата. Както се знае, кода на Windows не е утворен. ReactOS ще се оптитва да затваря тези дупки по често просто.
И искам да попитам кога? ще излезе финална версия,тъй като от прочетеното разбрах че тя от 2004 все си седи на алфа стадий?Да не би разработката да е спряна...Благодаря и повече реклама че почти няма начин да ви намери сайта човек...
Предприемаците, които разработят совтуера в свободното им време, работят бавно и малко по малко, защото трябват първо да измислят, как различните функтйи в Windows системата работят и как да се имитирът без грешки.
Трябва да се каже, че ReactOS не е идинствената свободна оператионна система. Аз препоръчвам да хвърлиш един поглед на
Linux, респективно Линукс дистрибуцйата
Убунту.
Извинявей ако българския ми не е наплъно коректен. Роден съм в Швейцаря и не пиша и не говоря често на български.
Cheers.