GRUB

Nederlandstalige discussie over ReactOS

Moderator: i386DX

Post Reply
mickvdv
Posts: 3
Joined: Sat Jul 01, 2006 10:30 am

GRUB

Post by mickvdv » Mon Sep 25, 2006 7:01 pm

Ey

Kan ik reactos ook in mijn grub zetten?

Mick

geertvdijk
Posts: 318
Joined: Wed Jun 15, 2005 8:19 am

Post by geertvdijk » Mon Sep 25, 2006 7:42 pm

Het moet kunnen, maar vraag mij niet hoe... Probeer het in het Engelse support forum oid. Als er een engels antwoord is dat je niet snapt, vertaal ik het graag ;)
-graey-

Andre
Posts: 8
Joined: Mon Dec 06, 2004 6:56 pm
Location: Europe
Contact:

Post by Andre » Tue Sep 26, 2006 2:55 pm

ReactOS kan niet door GRUB worden geladen.
ReactOS moet met de eigen boot loader.
( Free loader als ik me goed herinner )
Maar deze kan ge-chain-load worden in GRUB.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests