[ros-bugs] [Bug 4268] setting ROS_INSTALL early breaks build process

ReactOS.Bugzilla at www.reactos.org ReactOS.Bugzilla at www.reactos.org
Sat Mar 14 20:45:51 CET 2009


http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=4268


usurp <spetreolle at yahoo.fr> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|UNCONFIRMED                 |NEW
     Ever Confirmed|0                           |1




--- Comment #2 from usurp <spetreolle at yahoo.fr>  2009-03-14 20:45:50 CET ---
(In reply to comment #0)
> ROSBE version: 1.4
> 
> - checkout sources in D:\ROS\src\reactosTestBuild
> - install ROSBE 1.4
> - Set the ROS_INSTALL directory.
>   An VMWare disk image will be temporarily mounted on Z: before 
>   doing a "make install":
> Processing modules...done
> Creating directories...Access denied to file or directory 'z:\reactos'.
> mingw32-make: *** No rule to make target `makefile.auto', needed by `all'. 
> Stop.
> 
Make sure you have write access to z:\

> Maybe the ROS_INSTALL directory should only be accessed when doing a "make
> install", or at least not until the sources are built.
> 
Agreed on that part, the ROS_INSTALL shouldnt be necessary at all when
building.


-- 
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
You are the assignee for the bug.


More information about the Ros-bugs mailing list