0.3.0 RC3

ReactOS related news

Moderator: Moderator Team

Post Reply
sling-shot
Posts: 16
Joined: Wed Oct 05, 2005 1:01 pm

0.3.0 RC3

Post by sling-shot » Tue Aug 22, 2006 7:22 am

0.3.0 RC3 seems to be available
-----------

http://www.reactos.org/xhtml/en/download.html

GreatLord
Developer
Posts: 926
Joined: Tue Nov 30, 2004 10:26 am
Location: Sweden

Post by GreatLord » Tue Aug 22, 2006 9:54 am

Hi
it is true we have made 0.3.0 rc3
it is very close to final release of 0.3.0 now.

Andrewm1986
Posts: 108
Joined: Thu Jul 07, 2005 4:08 pm

Post by Andrewm1986 » Tue Aug 22, 2006 11:27 am

Can we please have a change log?

You're going to have to write one for 0.3.0 anyway .. ;) might as well start now!

Sirmatto
Posts: 113
Joined: Thu Sep 29, 2005 5:55 pm

Post by Sirmatto » Tue Aug 22, 2006 4:28 pm

Andrewm1986 wrote:Can we please have a change log?

You're going to have to write one for 0.3.0 anyway .. ;) might as well start now!
http://www.reactos.org/wiki/index.php/ChangeLog-0.3.0

Is that what you're looking for?

GreatLord
Developer
Posts: 926
Joined: Tue Nov 30, 2004 10:26 am
Location: Sweden

Post by GreatLord » Tue Aug 22, 2006 5:03 pm

That changelog is not complete yet. we have started fill it.

Andrewm1986
Posts: 108
Joined: Thu Jul 07, 2005 4:08 pm

Post by Andrewm1986 » Tue Aug 22, 2006 6:32 pm

I assumed that was innaccurate as it is written in the future tense.

What you guys aim to complete for 0.3.0.

I was asking for the change log for 0.3.0 RC3

frik85
Developer
Posts: 829
Joined: Fri Nov 26, 2004 7:48 pm
Location: Austria, Europe
Contact:

Post by frik85 » Tue Aug 22, 2006 7:42 pm

Andrewm1986 wrote:I was asking for the change log for 0.3.0 RC3
There will be a changelog for "0.3.0 release" not for RCs.

grigi
Posts: 18
Joined: Thu Jun 16, 2005 8:58 pm
Location: Johannesburg, South Africa

Post by grigi » Wed Aug 23, 2006 8:43 am

Just to tell,

Installing RC3 on a vmware 5.5 on Linux results in the systems installing fine, and the firt-run wizard, but where the first-run wants to reboot, it crashes just before reboot, and it seems like none of the options got saved, as the first-run wizard will run again...

Oh, ad on RC2 it failed to "download" firefox or the mozilla activex plugin.

RC1 worked the best. (Firefox would have some issues, but those issues are quite minor)

ASM
Posts: 3
Joined: Fri Dec 30, 2005 9:35 pm

Post by ASM » Wed Aug 23, 2006 4:25 pm

grigi wrote: Installing RC3 on a vmware 5.5 on Linux results in the systems installing fine, and the firt-run wizard, but where the first-run wants to reboot, it crashes just before reboot, and it seems like none of the options got saved, as the first-run wizard will run again...
Run the first-run wizard a second time and it will reboot properly.

grigi
Posts: 18
Joined: Thu Jun 16, 2005 8:58 pm
Location: Johannesburg, South Africa

Post by grigi » Wed Aug 23, 2006 6:58 pm

nope, redid it 4 times in a row.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests