Network and Audio cannot work within VBox

Ask your support questions in here

Moderator: Moderator Team

Post Reply
Vladimir-Suzdal
Posts: 25
Joined: Thu Sep 01, 2016 10:16 am

Network and Audio cannot work within VBox

Post by Vladimir-Suzdal » Sat Nov 19, 2016 3:56 pm

After I installed ReactOS in VBox, and installed VBoxAdditions, I found I cannot use network and audio, and I found several devices are recognized as “Other Devices”, including network and audio devices. Is there anyway to making them works?

Image

EmuandCo
Developer
Posts: 4313
Joined: Sun Nov 28, 2004 7:52 pm
Location: Germany, Bavaria, Steinfeld
Contact:

Re: Network and Audio cannot work within VBox

Post by EmuandCo » Sat Nov 19, 2016 6:39 pm

Audio has a driver in RAPPS. Network works when you use a Windows 2003 VM
Image
ReactOS is still in alpha stage, meaning it is not feature-complete and is recommended only for evaluation and testing purposes.

Vladimir-Suzdal
Posts: 25
Joined: Thu Sep 01, 2016 10:16 am

Re: Network and Audio cannot work within VBox

Post by Vladimir-Suzdal » Thu Dec 21, 2017 6:55 pm

EmuandCo wrote:Network works when you use a Windows 2003 VM
I do, but the problem is still there. I used VBox 5.2 now on Win10.

karlexceed
Posts: 453
Joined: Thu Jan 10, 2013 6:17 pm
Contact:

Re: Network and Audio cannot work within VBox

Post by karlexceed » Fri Dec 22, 2017 4:14 pm

What are your virtual NIC settings? What hardware is it presenting to the VM? How is it setup to connect?

These are my working settings:
Image

Vladimir-Suzdal
Posts: 25
Joined: Thu Sep 01, 2016 10:16 am

Re: Network and Audio cannot work within VBox

Post by Vladimir-Suzdal » Mon Dec 25, 2017 2:08 pm

karlexceed wrote:What are your virtual NIC settings? What hardware is it presenting to the VM? How is it setup to connect?

These are my working settings:
Image
Yes, it works for me. I have also imported XP Mode into VBox, but the network works for me pretty without any configurations, even if I uninstalled Virtual PC Intergration in there (The default NIC setting for Network is NAT).

(After downloading the package, you can extract a VHD file by 7-zip, then you can import into VBox.)

Kiesp
Posts: 1
Joined: Thu Jan 25, 2018 9:40 am

Re: Network and Audio cannot work within VBox

Post by Kiesp » Thu Jan 25, 2018 9:43 am

karlexceed wrote:What are your virtual NIC settings? What hardware is it presenting to the VM? How is it setup to connect?

These are my working settings:
Image
These settings worked perfectly for my as well. Thanks a lot for sharing :)

breu35
Posts: 12
Joined: Fri Jan 12, 2018 1:50 am

Re: Network and Audio cannot work within VBox

Post by breu35 » Fri Jan 26, 2018 8:41 pm

I'm using a virtual machine and did not know I could put it. Thank you.


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest