Back to Website

Initial Install Testing System Halt

Ask your support questions in here

Moderator: Moderator Team

Initial Install Testing System Halt

Postby RiffRaff » Fri May 11, 2018 4:46 pm

Hello, everyone. Just downloaded 0.4.8 last night for testing purposes. Live ISO worked beautifully in a virtual environment.

Selected an older Lenovo ThinkPad T410 to conduct a full installation trial today. Installation completed with no errors, but system halts loading SWENUM.SYS on boot. System boots to Live CD perfectly fine, however. Tried to install from the Live CD, but I guess the installer package is not part of that ISO yet.

Any suggestions on next step to get this system to boot would be welcome.

Thanks,
Riff
RiffRaff
 
Posts: 1
Joined: Fri May 11, 2018 4:25 pm

Re: Initial Install Testing System Halt

Postby Blitzen_Dóiteán » Fri May 11, 2018 5:08 pm

One of the builds from https://sourceforge.net/projects/reactos/files/ReactOS/0.4.8-CLT2018/ might help. They are Vgal's USB Builds.
*blank*
Blitzen_Dóiteán
 
Posts: 37
Joined: Fri May 26, 2017 4:43 pm

Re: Initial Install Testing System Halt

Postby mrmajik45 » Fri May 11, 2018 5:36 pm

I have this issue too. Vgal's builds didn't work
mrmajik45
 
Posts: 173
Joined: Sun Sep 24, 2017 1:21 am
Location: USA, Indiana

Re: Initial Install Testing System Halt

Postby Fraizeraust » Fri May 11, 2018 8:19 pm

Blitzen_Dóiteán wrote:One of the builds from https://sourceforge.net/projects/reactos/files/ReactOS/0.4.8-CLT2018/ might help. They are Vgal's USB Builds.

The OP used a Live CD to boot ReactOS into his PC assuming the PC in question does have a CD-ROM reader. No need to suggest him trying Vgal's builds, unless he wants to boot from USB.

@RiffRaff: When ReactOS fails to boot or to operate it means it broke onto debugger mode either because of a bug or malfunction. For developers to understand the source of the problem, they need debug information particularly a backtrace. To do so, this little guide might help you.

By the way, this topic is mainly related with the Support forum, ain't it? This should be moved.
Fraizeraust
 
Posts: 190
Joined: Thu Jan 05, 2017 11:46 am
Location: Italy


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests