AutoCAD 2004 doesn't work

Ask your support questions in here

Moderator: Moderator Team

Post Reply
JackJohn77
Posts: 1
Joined: Wed Jun 26, 2019 9:22 am

AutoCAD 2004 doesn't work

Post by JackJohn77 » Wed Jun 26, 2019 9:23 am

I've been experimenting with reactos on nightly builds. Then I put it on virtualbox. reactos Version 0.4.13. I have a spare AutoCAD 2004 cd that belongs to my father.

Then I tried to install it on reactos, but it doesn't work. I have tried to launch setup.exe and acad.msi, but nothing appears. I have tried to use compability mode to Windows XP SP2 and Windows 2000 but still, it doesn't work.

So, retry, fail or abort?
Last edited by JackJohn77 on Tue Jul 23, 2019 10:52 pm, edited 2 times in total.

dizt3mp3r
Posts: 1491
Joined: Mon Jun 14, 2010 5:54 pm

Re: AutoCAD 2004 doesn't work

Post by dizt3mp3r » Wed Jun 26, 2019 1:17 pm

Retry in a year or so!
Skillset: VMS sysadmin 20 years, fault Tolerance, cluster, Vax, Alpha, ftSparc. DCL, QB45, VB6, NET, PHP, JS, CMS, Graphics, Project Manager, DOS, Windows admin from 1985. Quad Electronics. Classic cars & motorbikes. Artist watercolours. Historian.

karlexceed
Posts: 481
Joined: Thu Jan 10, 2013 6:17 pm
Contact:

Re: AutoCAD 2004 doesn't work

Post by karlexceed » Wed Jun 26, 2019 2:55 pm

If you're willing to do a bit of work, please look into filing a Bug Report in Jira: https://reactos.org/wiki/File_Bugs

Quim
Posts: 249
Joined: Wed Jul 04, 2018 11:45 pm

Re: AutoCAD 2004 doesn't work

Post by Quim » Wed Jun 26, 2019 7:11 pm

JackJohn77 wrote:
Wed Jun 26, 2019 9:23 am
I've been experimenting with reactos on nightly builds. Then I put it on virtualbox. reactos Version 0.4.13. I have a spare AutoCAD 2004 cd that belongs to my father.

Then I tried to install it on reactos, but it doesn't work. I have tried to launch setup.exe and acad.msi, but nothing appears. I have tried to use compability mode to Windows XP SP2 and Windows 2000 but still, it doesn't work.

So, retry, fail or abort?
Do a Jira bug report...
Boot with "ReactOS (Log file) " boot option and submit the "debug.log" (C:\ReactOS\debug.log) to the Jira post

According to WINE forums, it seems that this program has some problems to work well...
Did you test AutoCAD 2004 under last version of WINE or using PlayOnLinux guide (using GNU/Linux distros like Ubuntu or PCLinuxOS)?

There is no Jira bug report concerning AutoCAD programs under ReactOS. Be the first to do it! :D

florian
Posts: 453
Joined: Tue Nov 01, 2005 2:19 am
Location: Germany

Re: AutoCAD 2004 doesn't work

Post by florian » Wed Jul 03, 2019 5:04 pm

Our Support-Forum would have been the better place for your question.

Can anyone move it to Support?
Thanks in advance.

Charles Hewitt
Posts: 3
Joined: Thu Jul 11, 2019 4:17 pm
Location: London, UK

Re: AutoCAD 2004 doesn't work

Post by Charles Hewitt » Mon Jul 15, 2019 3:28 pm

JackJohn77 wrote:
Wed Jun 26, 2019 9:23 am
I've been experimenting with reactos on nightly builds. Then I put it on virtualbox. reactos Version 0.4.13. I have a spare AutoCAD 2004 cd that belongs to my father.

Then I tried to install it on reactos, but it doesn't work. I have tried to launch setup.exe and acad.msi, but nothing appears. I have tried to use compability mode to Windows XP SP2 and Windows 2000 but still, it doesn't work.

So, retry, fail or abort?
have the same problem

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests