Floppy Setup Problems

Ask your support questions in here

Moderator: Moderator Team

Post Reply
Stead
Posts: 163
Joined: Mon Nov 29, 2004 3:00 pm

Floppy Setup Problems

Post by Stead » Thu Jan 13, 2005 10:29 pm

Hi, i've noticed a problem with the 0.3 releases regarding the install the boot loader to floppy during setup

i've tried reactos in the microsoft virtual pc trial, but i wan't to try it on real hardware, i made a 520mb partition (logical) as i noticed it didn't like 2 primary partitions, it installs, then as its not a primary, or because the main is ntfs (i assume) it asks to put in a floppy disk to put the bootloader on, however it just tells me there is no disk in the drive, i have tried downloading the freeloader floppy but it fails to boot up the partition.

i very much want to try this on real hardware, i downloaded the P4 optimized build in case theres something wrong with them.

the partition starts 46gig into the drive as i didn't want to loose everything, would this prevent it from booting?, its the second partition :) i tried downoaded a freeloader floppy and changing the ini file to boot from the second partition but that didn't work :(

HUMA2000
Posts: 235
Joined: Sat Nov 27, 2004 1:06 pm
Location: España, al sur con el solecito
Contact:

Post by HUMA2000 » Fri Jan 14, 2005 2:38 pm

Is a bug on the floppy.sys driver, it doesn't work, at least for me on all the test i've done.

Stead
Posts: 163
Joined: Mon Nov 29, 2004 3:00 pm

Post by Stead » Fri Jan 14, 2005 4:20 pm

thanks for the reply :) hrmm i had a feeling it might be something like that :(

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 1 guest