help compiling the newest svn build

Ask your support questions in here

Moderator: Moderator Team

TiKu
Posts: 157
Joined: Wed Jan 05, 2005 9:09 pm
Location: Unterföhring, Germany
Contact:

Post by TiKu » Tue Mar 15, 2005 5:17 am

It hangs on the first boot after/during installation, but that's still better than my own build which crashes on hardware detection. Your LiveCD runs fine.
Your build script basically does the same as mine and the only difference in our compilers seems to be the binutils version. Strange...
Maybe I should try the whole thing on my Fedora installation.

Meklort
Posts: 175
Joined: Sat Mar 05, 2005 11:53 pm
Location: Colorado
Contact:

Post by Meklort » Tue Mar 15, 2005 6:33 am

TiKu wrote:It hangs on the first boot after/during installation, but that's still better than my own build which crashes on hardware detection. Your LiveCD runs fine.
Your build script basically does the same as mine and the only difference in our compilers seems to be the binutils version. Strange...
Maybe I should try the whole thing on my Fedora installation.
ok, just making sure that it didnt have anything to do with the script not runnig make clean every time. Basicaly the scripts do the same things, just mine puts it in a web folder, and updates an sql database.
If there is anythign else i can do, just feal free to tell me.
I might try and create a vfat harddrive image, and have it make install to the image when mounted, and see if i can make a qemu preinstalled image like that.

TiKu
Posts: 157
Joined: Wed Jan 05, 2005 9:09 pm
Location: Unterföhring, Germany
Contact:

Post by TiKu » Tue Mar 15, 2005 1:59 pm

Hallelujah! I deleted my working copy and downloaded the sources again. And what shall I say? Build 14086 runs fine!!
That's spooky, because I had not changed anything on the sources.

Thank you for your help!
TiKu

Meklort
Posts: 175
Joined: Sat Mar 05, 2005 11:53 pm
Location: Colorado
Contact:

Post by Meklort » Tue Mar 15, 2005 3:13 pm

Sure, although I dont think I helped too much.

mjs
Posts: 47
Joined: Sat Feb 19, 2005 9:03 pm

Post by mjs » Tue Mar 15, 2005 4:19 pm

I found out that the dependencies are note created completely - so when you update your copy of ReactOS with SVN and build it again without a "make clean" before it's most likely that you get build errors - or maybe the crashes mentioned above.

Regards,
Mark

Meklort
Posts: 175
Joined: Sat Mar 05, 2005 11:53 pm
Location: Colorado
Contact:

Post by Meklort » Tue Mar 15, 2005 5:13 pm

I have been getting a build error with pnp_c.c for a while now
[CC] pnp_c.c
pnp_c.c: In function `PNP_GetVersion':
pnp_c.c:72: error: parse error before '%' token
pnp_c.c:83: warning: use of cast expressions as lvalues is deprecated
make[1]: *** [pnp_c.o] Error 1
make: *** [setupapi] Error 2

Apparently the svn.reactos.com box seams to be down.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Google [Bot] and 5 guests